Før rittet

Viktige ting å få med seg:

· Startnummer hentes på Mørkved fredag 6/6, 18-21. Har du ikke mulighet til det blir det mulig på Fauske, men der er kapasiteten mye mindre.. Vi håper så mange som mulig henter på fredag. Skal du bytte gruppe må du hente på fredag! Langløypa kan hente før start på Mørkved, lørdag. Rognanløypa kan hente på Rognan.

· For dem som har bestilt buss til Fauske så leveres syklene inn på FREDAG mellom 18-21.

· Bussen til Fauske på lørdag går kl 11.30 og 13.15.

· Det kan settes igjen bag på Mørkved med dusjetøy og klær for kvelden. Den kan leveres mellom 18-21 på fredag eller etter 09.00 på lørdag. Ta med litt varme klær selv om vi har ett oppvarmet telt. 8 garderober i Mørkvedhallen står til vår disposisjon.

· Hjelm er påbudt og i turritt som Midnattsolrittet. Syklister følger veitrafikkloven, det vil si at vanlige trafikkregler og promille!

· Ha med mat og drikke på turen. I tillegg er det 2 matstasjoner underveis( Valnesfjord og Tverlandet) på kort løype og 2(Rognan 90km og Kvikstadheia 145km) på lang løype.

· Er du usikker på formen, så sykle sammen med noen. Ta også med deg mobiltelefonen slik at du kan ringe dine nærmeste hvis noe skjer. Du vil også finne en telefonliste på hjemmesia vår som kan være lur å ta med seg!

· Sjekk sykkelen din!

· Gi beskjed om du har brutt, eller om du ikke stiller til start.

· Kos deg lenge i målområdet!