Midnattsolrittet

Midnattsolrittet er et sykkelritt i Bodø og Salten og ble i sitt første år i 2009 en stor suksess! Rittet ble fulltegnet lenge før fristen gikk ut. Dette skapte et enormt trykk og stemning rundt rittet. Siden har det økt jevnt og trutt. I 2015 deltok 1700 ryttere. Hovedmålet er at alle som deltar skal få en like god opplevelse og at kvalitet skal gå fremfor kvantitet. Tilbakemeldingene fra folk har vært svært positive og responsen for rittet er stor.

Mange bedrifter og vennegjenger ser på Midnattsolrittet som vårens høydepunkt og avslutning. Et mål de trener og møtes mot. Da er rammen rundt arrangementet viktig. Midnattsolrittet har en stor deltakerfest rett i etterkant av rittet der deltakerne kan lyge og skryte av dagens bravader. Midnattsolrittet har derfor blitt en sosial event som syklister fra fjern og nær ser frem til hver vår! Midnattsolrittet består i dag av 4 distanser:

30 om dagen 34km.
Trimritt uten tidtaking. Har du aldri deltatt så kan dette være distansen for deg. Her teller ikke tiden, men heller turen og opplevelsen som står i sentrum. Stamina kjører felles oppvarming før start.

 

VB-rittet 53km.
Mosjonsritt der alle kan delta. Folkefesten på sykkel. Fra Fauske startes det i pulje etter pulje. Lag, bedrifter og andre om hverandre. Nevner du Midnattsolrittet til folk så er det ofte denne distansen de tenker på.

 

YT Kosmovannet rundt 98km.
God fart i 100km! Vil du sykle litt lengre? Prøv denne distansen. Start og mål på Mørkved med vending på Fauske.

 

Diadora Challenge 182km.
Salten Rundt på sykkel! Den ultimate utfordringen i Midnattsolrittet! Hele veien rundt Saltenfjorden med start og mål på Mørkved. Har du syklet litt regelmessig så kan dette passe for deg. Flere starttidspunkt etter hvor lang tid du regner med å bruke. Egen eliteklasse på denne distansen.