Nytt i 2017

Endelig er vi der igjen. Er du klar?
I en tid der det å være aktiv, trimme og være i god form har fått en sentral plass i hjernebarken på de fleste er vi stolte over at Midnattsolrittet skal arrangeres for niende gang i 2017. Vi nærmer oss det store jubileet. 38 stykker har deltatt alle gangene!

MELD DEG PÅ HER!

Vær tidlig ute! Det er blitt strengere på hvor mange som kan starte i hver gruppe. Meld deg på med en gang så du får starte i den gruppa du vil.
PS: Den raskeste gruppa på YT-rittet, 98km, har bare 20 plasser ledig per nå...

30 om dagen, 34km

Ny løype med start og mål på Mørkved.
Distanse uten tidtaking, men med høy sosial faktor! Matstasjon underveis der man kan forhåndsbestille kaffe og vaffel! Løypa går fra Mørkved til Tverlandet der man tar inn på gammelveien mot Saltstraumen for så å ta nyveien tilbake. Se vedlegg. Billigere påmelding og lisens. Fra 12 år.

COOP-rittet 53km

Trimgrupper fra Fauske uten tidtaking.
Er du ikke så opptatt av tiden når du sykler så kan du nå starte i de første gruppene fra Fauske. Gruppene er merket TRIM. Alle trimgrupper har bare kr50,- i lisens mot kr200,- med tidtaking. Ellers går rittet som normalt.

YT-rittet 98km

Flere fartsholdergrupper 28km/t, 30km/t og 32km/t. MAKS 50 syklister i gruppen UNDER 4 timer. Hvis fullt blir det laget en gruppe til.

Diadora Challenge aktiv/elite

Vi gjør om eliteklassen til et aktivritt slik at flere kan være med om å kjempe om spurtpriser og klatrepriser. Klassevinnerne på den lange løypa kåres også her. Tradisjonell runde rundt fjorden.

Diadora Challenge, tur

Går som normalt, men det kåres ikke klassevinnere. De kåres i aktivklassen. Tradisjonell runde rundt fjorden.