Meløy-rittet, 128km

Langs kysten til Mørkved

Meløy-rittet, 128km

Sykle langs den vakre nordlandskysten nordover fra Glomfjord til Mørkved. Løypa er kupert, og slynger seg inn og ut av fjordene kilometer for kilometer.

Starten går i Glomfjord sentrum. Derfra kjøres det MASTER ut på Kystriksveien. Så starter ferden nordover gjennom Ørnes sentrum og videre langs denne vakre kystlinjen. Vi legger opp til 1 matstasjon. Den vil være ved Kjelling, rett etter brua på høyre side. Husk å fylle godt på!

Etter vel 100 kilometer ser du Saltstraumbrua. Bare 25 km igjen.Vel tilbake på Tverlandet ganske så sliten er det bare sjarmørettappen igjen til Mørkved der målbuen vaier utenfor Stamina! Vel i mål venter fest med grilling, livemusikk og deilige forfriskninger i et stort øltelt!

Etter at MASTER-bilen slipper feltet i Glomfjord så holder man seg på samme vei helt til du kommer til Tverlandet. Her står det vakter i alle kryssog viser deg veien. Sett deg likevel godt inn i løypa på forhånd og ring gjerne meg (Trond Seivåg 911 76 811) hvis det er noe. Og skulle det gå helt galt så er det greit å ta med seg telefonen!

Starttider(beregnet etter hvor fort du tror du sykler):

  • KL: 12.00. Ca. gjennomsnittsfart på 20-27km/t
  • KL: 13.30. Ca. gjennomsnittsfart på 25-33km/t
  • KL: 14.30. Aktiv klasse. Klassevinnerne kåres her. Krever helårslisens.

Transport til Glomfjord

Trenger du transport av deg og din sykkel?

BESTILL HER!